Min reise – del 5: Et nettverk av muligheter

Min-reise-del-5-Blogg

Vi kan tenke at et menneske består av to dimensjoner – et fysisk ytre (det bevisste) og et kreativt indre (det ubevisste). En av de teknikkene jeg brukte i Fornemmelser for mord for å forberede meg, var teknikken Nattfilm. (Del 3).

Nattfilm

Med denne teknikken kan vi finne svar og løsninger, som vi ikke engang visste at vi hadde. Denne teknikken kan til tider gi en wow-effekt. Forskerne kan ikke helt sette fingeren på hva det er med denne teknikken, annet enn at de refererer til at kursdeltakere opplever flere «mystiske opplevelser».

Jeg knytter dette området opp mot mine opplevelser av å være nær-døden, og den bevissthetstilstand som skjer. (Del 1).

Teknikken opprettholder kontakten med det ubevisste nivået i oss – en kontakt til den ikke-fysiske dimensjonen. Hensikten er å nå enda dypere enn det dypeste søvn-nivået. Der ligger ressurser som empati, kraft, utholdenhet og restitusjon.

Den vi egentlig er

På det dype nivået får vi tilgang til flyt og kommer inn i essensen av oss selv, den vi egentlig er. Du har kanskje lagt merke til at du selv og andre har lett for å si: «Jeg er jo egentlig ikke slik», eller «Det er jo egentlig ikke slik jeg vil være». Nei, for vi vet et sted inni oss hva vi er. Vi har egentlig flaks og vi er egentlig heldige. Det er naturlig for oss å skape en flyt og leve et lykkelig liv. Vi har bare glemt det.

Noen kaller også dette synkronitet og tilfeldigheter. Jeg tror ikke på «tilfeldigheter» – Jeg tror vi selv kan skape tilfeldigheter ved hjelp av dette nivået. Ved hjelp av Nattfilmen kobler du deg rett og slett til et nettverk av muligheter.

Sove på det

Jeg hadde veldig mange bekymringer jeg gikk rundt med og i og for seg litt annet rot i hodet også. Jeg opplevde et behov for å kvitte meg med det før jeg la meg om kvelden, og det er det ene prinsippet bak teknikken. Det andre prinsippet er å «sove på det». Mange har opplevd å «sove på det», så dukker løsninger opp. Nattfilmen er bygget på menneskets naturlige prinsipper. Den hjelper til med å sortere og rydde tanker, få en oversikt og finne de løsningene vi trenger i livet – både for oss selv og for andre.

Jeg oppdaget selv at det gav meg en god natts søvn og flere «tilfeldigheter» i livet mitt, som ledet meg til det jeg ønsket. Det kunne være tilfeldige møter, eller som oftest tanker som dukket opp. Jeg merket at når jeg fulgte de gode ideene jeg fikk, kom jeg straks nærmere til mine mål.


I neste del skal jeg skrive litt om hvordan vi kan endre en autopilot som begrenser oss, slik at vi kan åpne for enda flere muligheter og en god selvledelse.  

Signatur Deborah Borgen

Min reise – del 6: Teknikken som reddet livet mitt
Min reise – del 4: Kreative hjerner er koblet annerledes