Hvem er jeg

Du klikket deg inn på «hvem er jeg». Det er et av de mest brukte søkeordene på Google, og de fleste ønsker å bli bedre kjent med seg selv og forstå hvem vi er.

Er du også en av mange som søker å forstå hvem du er?

Du har kanskje i enkelte faser av livet eller i utfordrende situasjoner, spurt deg selv om hvorfor du opplever det du gjør eller hva meningen med livet egentlig er. Kanskje har du møtt på uforklarlige ting som du ønsker svar på, eller undres du på hva som er bak vår ytre fasade og hva som egentlig bor i mennesket ...

Et større potensial
Da jeg i 1986 hadde en nær-døden-opplevelse, ble jeg tvunget til å søke etter mange av disse svarene, for at jeg skulle kunne gå videre i livet.

I dag bruker jeg hele livet mitt til å fortelle om denne innsikten og kunnskapen jeg opparbeidet meg, men ikke bare fortelle om den. Min drøm er å vise mennesker at de har ressurser til å stå sterkt i livet, finne sin egen vei og leve et harmonisk og godt liv.

Jeg vet med sikkerhet at hvis vi finner inn til den vi egentlig er, og bruker våre medfødte og iboende ressurser, vil du og jeg også være med å påvirke den verden vi lever i på en god og kraftfull måte. For meg er dette ren logikk. Derfor har jeg selv gått en lang vei for å finne inn til den jeg er, slik at jeg kan være til stede i verden uten sinne, hat og bitterhet, og bruke mitt potensial og mine ressurser til å løfte andre.


En enkel livsfilosofi

Mennesker har snakket om fred gjennom alle tider, og det første steget er å finne den i seg selv. Jeg er en enkel sjel med en enkel livsfilosofi: Nøkkelen til fred ligger inne i hvert enkelt menneske. Det handler til syvende og sist om individet, deg og meg, og det er vi som må ta grepene.

Dette er min drivkraft i livet.

Jeg er ydmyk og takknemlig for at jeg kan være i verden og bidra med min kunnskap, innsikt, og styrke, og vise hvert enkelt menneske det uendelige potensial vi har.

Deborah-Borgen-sort-uten sommerfugl

Tusen takk ...

 • Unique Mind ESP – Nettportal

  “Hei Deborah!
  Plutselig kom jeg til å tenke på deg. Jeg gikk til deg da jeg var liten.
  Jeg var mye lungesyk, og jeg var ofte hos deg og fikk healing.

  Jeg husker det som noe av det beste jeg visste!
  Komme til deg og slappe helt av i alle lagene mine ❤️
  Jeg var så veldig redd som liten, men hos deg var jeg avslappet og trygg.

  Jeg forteller om deg til venner fortsatt. Det jeg opplevde hos deg var noe helt spesielt ❤️

  Ville bare takke deg for det!
  Klem fra Elisabeth Vatndal😊(2021)”