Hvem er jeg

Er du også en av mange som søker å forstå hvem du er?

Du har kanskje i enkelte faser av livet eller i utfordrende situasjoner, spurt deg selv om hvorfor du opplever det du gjør eller hva meningen med livet egentlig er. Kanskje har du møtt på uforklarlige ting som du ønsker svar på, eller undres du på hva som er bak vår ytre fasade og hva som egentlig bor i mennesket ...

Det pågår nå en global og kosmisk oppvåkning i mennesket, noe som kjennetegnes ved kaos og emosjonell turbulens. Vi søker etter en ny mening med vår tilværelse – en større mening med vårt eget liv.

I en slik oppvåkning vil vi oppdage at vår verden og våre overbevisninger, kanskje allikevel ikke er den hele og fulle sannhet. Det kan være en stor omveltning i våre liv. Vi må erkjenne, endre og se livet i et helt nytt perspektiv.

Vi må være villig til, i denne oppvåknings-prosessen, å åpne opp for ny tenkning og nye sannheter.

Du vet svaret

Intuisjonen er en nøkkel. 🗝️

Intuisjon kan sammenlignes med et kompass eller en GPS om du vil. Vi kan finne frem i skog og mark, og vi kan finne den raskeste veien.

Det finnes kun én person som vet hva som er bra for deg, og hvilken vei du skal gå for å finne meningen med ditt liv og din tilværelse. Helt riktig, det er DEG!

Kanskje har du lært å følge flokken og søke et sted utenfor deg selv, selv om du innerst inne vet at du selv vet svaret – Vi vet hva som er best for oss selv!

Du har iboende ressurser, for å la intuisjonen lede deg til et meningsfylt og godt liv.

Min erfaring

I mer enn 30 år har jeg vært så heldig å kunne bruke min egen intuisjon til å lede meg selv gjennom livets strabaser – et ytre kaos og emosjonell turbulens.

Jeg var selv der at jeg trodde andre hadde et svar for meg – en vei jeg kunne gå. Jeg fulgte flokken, men den førte meg bare lenger unna svarene som gjaldt meg – jeg mistet meg selv.

Da jeg i 1986 hadde en nær-døden-opplevelse, ble jeg tvunget til å søke etter nye svar, for at jeg skulle kunne gå videre i livet.

Først da jeg forsto mine iboende ressurser, kunne jeg lede meg selv til et godt liv og en meningsfylt tilværelse.

Min drøm

I dag bruker jeg hele livet mitt til å fortelle om denne innsikten og kunnskapen jeg opparbeidet meg, men ikke bare fortelle om den. Min drøm er å vise mennesker at de har ressurser til å stå sterkt i livet, finne sin egen vei og leve et harmonisk og godt liv.

Derfor har jeg selv gått en lang vei for å finne inn til den jeg er, slik at jeg kan være til stede i verden uten sinne, hat og bitterhet, og bruke mitt potensial og mine ressurser til å løfte andre.

Jeg vet med sikkerhet at hvis vi finner inn til den vi egentlig er, og bruker våre medfødte og iboende ressurser, vil du og jeg også være med å påvirke den verden vi lever i på en god og kraftfull måte. For meg er dette ren logikk.

En enkel livsfilosofi

Mennesker har snakket om fred gjennom alle tider, og det første steget er å finne den i seg selv. Jeg er en enkel sjel med en enkel livsfilosofiNøkkelen til fred ligger inne i hvert enkelt menneske. Det handler til syvende og sist om individet, deg og meg, og det er vi som må ta grepene.

Dette er min drivkraft i livet.

Jeg er ydmyk og takknemlig for at jeg kan være i verden og bidra med min kunnskap, innsikt, og styrke, og vise hvert enkelt menneske det uendelige potensial vi har.

Deborah-Borgen-sort-uten sommerfugl

Tusen takk ...

 • Unique Mind ESP – Nettportal

  “Hei Deborah!
  Plutselig kom jeg til å tenke på deg. Jeg gikk til deg da jeg var liten.
  Jeg var mye lungesyk, og jeg var ofte hos deg og fikk healing.

  Jeg husker det som noe av det beste jeg visste!
  Komme til deg og slappe helt av i alle lagene mine ❤️
  Jeg var så veldig redd som liten, men hos deg var jeg avslappet og trygg.

  Jeg forteller om deg til venner fortsatt. Det jeg opplevde hos deg var noe helt spesielt ❤️

  Ville bare takke deg for det!
  Klem fra Elisabeth Vatndal😊(2021)”

 • Unique Mind ESP – Nettportal

  “Tusen takk Deborah... vi er for alltid fylt av takknemlighet, du har gitt oss så mye av din dyrebare tid. Og du har vært og er for meg en stødig klippe. Robin er på vei til å bli et medisinsk mirakel. På mange måter.
  Du er en engel på jord!!

  Lykke til med ditt arbeid for et bedre fellesskap og en annen måte å kommunisere med hverandre på. Du viser virkelig at mennesker har større muligheter enn vi har lært som små.

  Stor varm klem fra Rita Helmersen og gjengen (2010)”